ממרח ארטישוק

התמזל מזלי לבלות שבוע עם אחותי, שהיא אחת החברות הכי טובות שלי, והשתתפנו בכמה אירועים מהנים. כל מי שאי פעם ראה סרטים בבית יודע שאתה יכול לסמוך על החברים שלך שיסתדרו. אתה מכיר את הסיפור, גם את הטוב וגם את הרע, אבל את הבדיחה הזו אין צורך להסביר, אז אסביר.

בגלל זה אני יכול לומר ללא סייג שזה בעצם ארטישוק

מבוסס מאיו טבעוני, מה שהופך אותו למגוון להפליא. העוגה הזו טרייה בתנור ומכינה ארוחת בוקר קטנה ונחמדה מאוד עם ביצים. לאן שלא הלכתי לתפוס טבעונות, ניסיתי זאת במקום, וזה היה פנטסטי. אם אתה משתמש בממרח זה לבסיס מאיו, אתה יכול גם לנסות את מטבל התרד הכפול הזה.

אם אין לכם

קצצו את הארטישוק במעבד מזון (קראו את ההוראות למתכונים נוספים). זה הופך את המתכון הזה לקל ומהיר, אבל אם הוא לא מתנהג, אתה תמיד יכול לקצוץ אותו בעצמך. בקערה גדולה קוצצים את הבצל הירוק והשום יחד עם שמן הזית, המלח, הפלפל, המלח והפלפל.

מוציאים כמה חריצים מהבצק וחותכים לחתיכות כך שהוא מתכופף מהאמצע, ולוחצים בעדינות שטוחה. חותכים את העגבניות הגדולות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'ומרוקנים 10-15 דקות ואז מניחים בקערה גדולה.

אם אתה רוצה להכין ברוסקטה בעצמך ולחתוך את הבגט בעובי 1/4 אינץ '

אופים את הפרוסות בתנור למשך 15-20 דקות עד שהם חומים זהובים אך לא חומים מדי. מניחים את שולי דף הבצק על תבנית עם אפייה בעזרת סכין חדה או גלגל פיצה, קושרים במזלג ומניחים על דף עוגיות.

מחית את התערובת עד שהיא יוצרת רסק מעט גושי, אפרפר, אם יש צורך להוסיף חרדל ופירה שוב. אם אתם מוצאים את כל העניין קצת סמיך מדי, הוסיפו עוד מעט שמן זית או קורט מלח ופלפל כדי להשיג את העקביות הרצויה.

הכניסו את מיץ הלימון והחומץ למחבת הריקה והוסיפו 1 כפית גרידה

ואז 1/4 כוס שמן זית וכף מלח אחת. גרד את תוכן המחבת שלך למיכל שאתה משתמש בו בדרך כלל למיקסר ידני, גרד את כל החלקים התקועים – על חתיכות חומות – והוסף אותם למערבל. כדאי לאכול כ -2 כפות סוכר חום וכ -1 כפית חומץ, מעט חרדל ומלח ופלפל.

לקבלת התוצאות החלקות ביותר

השתמש בבלנדר בעל ביצועים גבוהים והדק את הארטישוקים המשומרים – הם מעט עבים יותר ולכן דורשים פחות משכנעים בעת הפירה, ולתוצאה חלקה יותר, השתמש בבלנדר חזק יותר. אני משאיר אותם בטבילה משומרת, וזה פנטסטי כחלק מצלחת אנטיפסטי טבעונית.

זו דרך נהדרת להחיות ירק שכבר מזמן יצא משיאו

ולקבל צ'יפס ולטבול לארוחת ערב, וזה תמיד יתרון. הכינו ממרח ארטישוק קרמי לימון מדהים והגישו אותו עם כוס יין לערב שלא תשכחו. אספו חברים, התיידדו, חגגו, חלקו בקבוק יין ובילו לילה בלתי נשכח. הגישו את הממרח הזה עם כמה מהגבינה, הזיתים, האגוזים, הפירות, הירקות או אפילו כוס הקפה האהובים עליכם ואספתם את החברים שלכם.

עד כמה שיכולתי לדעת

מדובר בארטישוק מחית, כרוך בשמן חמניות ומתובל במעט מלח. הוא סופר קרמי, אין חלב והארוע דורש ממרח, כך שהמתכון הטעים והפשוט הזה אינו עמיד. המטבל הכי טוב של תרד מעור שהיה לי אי פעם מלא באגרוף המרוכז של סינטטי דולף טהור.

האוסף של קאלי פינו גריגו שבחרתי עבד כל כך טוב עם הממרח הזה, ואני יודע שתאהבו את קרם הארטישוק הקרמי של לימון. קניתי ארטישוק איטלקי מיובא, אותו פרשתי כשהאוויר בביתי עדיין היה בטוח.

הוא מאוזן היטב, קל לשתייה, עם ניחוחות יפים וטעמים טריים, ומאוזן על ידי השרדונה עם כמות החומציות המתאימה בדיוק לקרם השמנת והקרמי הזה.

כשחג המולד מתקרב והחיים שוכחים את ההמולה

אני מצפה לערב מרגיע בבית, רק כדי להתעדכן בחיים. כשגרתי בסן פרנסיסקו, החתול והכלב שלי נלחמו, ולפעמים קשה להאמין כמה אנחנו מסתדרים היום, אבל לא תמיד היינו חברים כל כך טובים. קולקציית קלי מעניקה כבוד למקורות היינות שלהם ולאנשי מדינת מולדתם קליפורניה.

אחת מארוחות הפניקה האהובות עלי כוללת מוצרים עצובים שיש לי במקרר ושאותם אני שורף בכוונה להכין מנה פריכה. האצווה שהוצגה בתצלום שלי לעיל נעשתה בעזרת בלנדר יד – או – יד, והתברר שהיא נהדרת.