רוטב לפיצה

קיבלתי הרבה בקשות לרוטב פיצה ביתי, אז חשבתי שהגיע הזמן לשתף אתכם. אני אעשה כמיטב יכולתי – להביא איתו רטבי פיצה, בדיוק כמו שעשיתי שוב – לחלוק כמה מהמתכונים האהובים עליי לפיצה, אבל אני חושב שהגיע הזמן שאשתף אחר. בואו נתאמן ונתאמן עד שנמצא את המתכון המושלם לפיצות ביתיות עם רוטב ונקבל כמה טיפים להכנתה. תוכלו להכין את רוטב הפיצות המהיר והפשוט הזה מאפס עם המרכיבים הבסיסיים שרובכם כנראה כבר בידכם, ספרו לנו איך הכנתי אותו!

אני משתמש בעגבניות טריות או בשלות מהגפן

בזיליקום טרי, עלי בזיליקום, שום, אורגנו, מלח ופלפל. מקלפים וקוצצים את העגבניות והמרינרה, מחית ומחית להחלקת החלקים. מוסיפים את גושי הדבק לרוטב עד לקבלת תערובת אחידה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.

מערבבים פנימה רסק עגבניות

מוסיפים בזיליקום, עלי בזיליקום, שום, אורגנו, מלח ופלפל, שמן זית, מיץ לימון ובזיליקום ומערבבים היטב. אם אתה משתמש בעגבניות טריות או בשלות מהגפן או בזיליקום טרי מהגפן, תן לו להתקרר כמה דקות לפני שתוסיף את התבלינים.

אם אתם מקדישים זמן להכין בצק פיצה בעצמכם, תוכלו להכין רוטב פיצה ביתי תוך מספר דקות בלבד. בדוק את המתכון הזה לרוטב פיצה העשוי מחומרים פשוטים שסביר להניח שתשמור במזווה שלך.

להכנת רוטב פיצה ביתי מאפס

פשוט לפצח שתי פחיות, להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוסיף מעט תיבול. ברצינות, אין צורך בבישול, כל מה שאתה צריך זה בלנדר או מעבד מזון ואתה מוכן לצאת לדרך. רוטב עגבניות קליל זה לפיצה מיוצר רק עם כוס עגבניות טריות, כף שמן זית, 2 כפות מלח וקורט פלפל.

לרוטב זה טעם חריף אם תנסו אותו בלי להשתמש בו

אך הטעם יהיה עדין ככל שהפיצה אופה וטועמת. מורחים שכבה דקה של גבינת ריקוטה על קרום הפיצה ומורחים את הרוטב, וודא שהוא לא מתפשט כשהוא 1/2 אינץ 'מקצה הקרום. הוסף התזה של לימון וקורט בזיליקום, ואז מורח אותו על הירקות הצלויים שלך ומעליו עגבניות קצוצות.

שאריות פיצה ניתן לשמור במקרר עד 5 ימים וניתן להקפיא אותן עמוק למשך מספר חודשים. ניתן גם להקפיא אותו במיכל אטום למשך שלושה חודשים או להכניס אותו למיכל חסין הקפאה אם ברצונכם לשמור עליו יותר מיומיים-שלושה.

רוטב זה

הוא תכליתי ביותר ומשתלב כמעט עם כל דבר, ולכן הוא אידיאלי למילוי פיצה עם עוף, שרימפס, ירקות וכו '. זה מרגש להכין רוטב פיצה משלכם לפיצה ביתית, אך להזמין פיצה כשאתם לא אין לך זמן להכין זאת גם אפשרות טובה. מתכון פשוט ביתי זה עם רוטב פיצה מקל עליכם להכין את מוצרי אפיית הפיצה האהובים עליכם כמו גבינה, רוטב עגבניות ורוטב. אם אתם רוצים לטעום אפילו יותר טוב מהפיצריה המקומית שלכם, תוכלו להכין את המתכון הפשוט והטעים הזה עם רוטב פיצה ביתי בחינם.

אם אתם מעדיפים רוטב לבן לפיצה שלכם, נסו את רוטב הפיצה הביתי הפשוט והטעים הזה עם רוטב עגבניות. אם חשקה נפשכם בפיצה עוף בגריל, מומלץ להשתמש ברוטב הגריל שלכם (מגורר או ביתי) לעגבניות ברוטב.

יש לו גם פרופיל טעם חריף

המתובל בצורה טעימה בשום טרי, שמשלים בצורה מושלמת את השומן והשמן בגבינה שבה אתה משתמש לפיצה שלך. לרוטב זה טעם עגבניות עז, טעם עשבי תיבול איטלקי טוב והוא טבעוני מטבעו, כך שהוא פשוט מגוחך. יש לי רוטב אדום כי הוא לא צריך בישול, אבל אני אוהב כל שמן אחר שיעבוד. זה טעים עם עשבי תיבול איטלקיים ויהנו ממנו בכל פיצריה איטלקית מהודרת.

אם יש לך כמות טובה של עגבניות, שום, בזיליקום, אורגנו או עשבי תיבול אחרים, אתה רוצה שטעם הרוטב יעבור, והוא קורה.

אני אוהב את הרוטב שלי מעט מלוח, אז אני מורח אותו דק יחסית על הפיצה, אבל אני רוצה שיימשך מספיק זמן כדי שהפיצות יעשו את האפייה ויקלטו את הרוטב לקרום.

אני מזכיר לך שמדובר ברוטב פיצה מהיר וקל

ובאופן ספציפי, זה אמור להיות רוטב נהדר להכנת פיצות לא רטובות (ראה פירוט בהמשך). רוטב מרינרה ורוטב ספגטי הם דקים, בעוד שרטבי פיצה עבים, מה שהופך אותם לבחירה טובה להכנת קרום לא רטוב. לרטבי פיצה יש אחוז מים נמוך בהרבה ולכן הם עבים בהרבה מרטבי מרינרה. זה הופך את רוטב הפיצה לעבה יותר והוא בחירה טובה יותר עבור קרומי פיצה ותוספות פיצה, כמו גם עבור הקרום עצמו.