מתכון אורז חלבי לילידי שנות השישים והשבעים

מתכון האורז המושלם עבור אלו שנולדו בשנות השישים והשבעים

מתכון האורז המושלם לילידי שנות השישים והשבעים.

מתכון האורז הזה הוא דרך פשוטה, אך טעימה, ליהנות מאורז. זה קל להכנה וניתן לעשות אותו תוך פחות מ-20 דקות.

רכיבים:

– אורז (2 כוסות) – מים (1 כוס) – חמאה (3 כפות)

האורז היפני הוא סוג של אורז קצר גרגירים. יש לו מרקם דביק שהופך אותו מושלם לסושי ומנות אחרות.

האורז היפני הוא סוג של אורז קצר גרגירים. יש לו מרקם דביק שהופך אותו מושלם לסושי ומנות אחרות. האורז היפני נקרא גם "אורז סושי".

הקדמה – מנת האורז המושלמת

המתכון הזה לאורז חלב הוא מנה שמוגשת לעתים קרובות בבתים הודים. זהו מאכל מסורתי ומבושל במשך דורות.

בישול האורז יכול להיעשות בשתי דרכים: או בהרתחה או באפייה. הרתחה היא הדרך הפופולרית ביותר לבישול אורז וזה ייקח כ-15 דקות לבשל את האורז.

החלב במתכון הזה עוזר להפוך את האורז לרך והוא גם מוסיף טעם נפלא למנה. תוספת הסוכר מוודאת שלא יהיה טעם תפל ובמקום זאת, מעניקה לו טעם מתוק.

מנות מסורתיות כמו זו הן מה שמרכיבות את המטבח ההודי – הן טעימות, קלות להכנה וגם בריאות!

זוהי מנה פשוטה, קלה וטעימה שאפשר להכין כמעט עם כל סוג של אורז. זה מושלם למי שנולד בשנות השישים והשבעים.

המתכון מורכב מאורז, חלב, חמאה, מלח וסוכר. את החומרים מערבבים יחד בסיר ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים נספגים באורז. זהו אחד המתכונים הפשוטים ביותר שיש והוא מושלם למי שאין לו הרבה זמן לבשל או לא יודע לבשל בכלל.

מתכון האורז המושלם עבור אלו שנולדו בשנות התשעים-תשעים

המתכון לאורז חלב הוא אחד המתכונים הפופולריים ביותר עבור אלו שנולדו בשנות ה-60 וה-70. זה מתכון נהדר לכל מי שנולד בשנות ה-90.

זהו מתכון פשוט מאוד שלא דורש שום כישורי בישול, אבל הוא טעים.

המתכון הזה יחזיר אתכם לילדותכם בזמן שאתם אוכלים אותו.

זה מתכון למי שנולד בשנות השישים והשבעים. מתכון האורז המושלם לילידי שנות התשעים.
עבור עוד פרטים מורחבים בנושא של אורז בחלב ניתן לבקר באתר mood4food.co.il

תמיד הייתי מאלה שקונים קופסת אורז לבן ואז שוכחים לבשל אותה עד שיהיה מאוחר מדי. אולי פשוט לא ידעתי איך לבשל אורז כמו שצריך, אבל אני מבשלת אותו כבר שנים אז כנראה הבנתי משהו.

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לברר באיזה סוג של אורז אתה רוצה להשתמש – לבן גרגר קצר, לבן גרגרי ארוך, או חום. אתה יכול גם פשוט להשתמש בכל סוג של אורז אם לא אכפת לך מהטעם! עבור המתכון הזה, אני משתמש באורז לבן קצר כי זה מה שאני הכי אוהב. אתה יכול גם להשתמש בלבן חום או ארוך גרגר אם אתה מעדיף אותם על פני לבן קצר גרגר.

לאחר מכן קדימה, לשטוף את האורז שלך במים עד שכל הלכלוך נשטף ואז לנקז

מתכון האורז המושלם עבור אלו שנולדו בעשרים ומאה

המתכון הזה מיועד לילידי שנות השישים והשבעים. זהו מתכון אורז מושלם למי שנולד במאה העשרים.

המצרכים הם:

-1 כוס אורז

-1 כוס מים

-2 כפות חמאה

-1/4 כפית מלח

-1/8 כפית פלפל

-2 כוסות חלב

זהו מתכון לאורז חלב שהיה פופולרי בשנות השישים והשבעים. זוהי מנת אורז מושלמת למי שנולד במאה העשרים.

רכיבים:

– 1/2 כוס אורז ארוך

– 1/2 כוס סוכר

– 2 כוסות חלב

– 3 כפות חמאה

– 2 ביצים טרופה

– 1 כפית תמצית וניל או זרעים מתרמיל וניל אחד